26 Jun

Trefaldig Emmyvinst!

Det är ju drygt två år sedan jag var inblandad, men jag tycker ändå jag borde kunna suga åt mig lite grann av äran för de tre Emmys som dokumentären “Washington in the 70s” kammade hem i går. Våren 2009 hade jag min första praktik i Washington, DC och då på den lokala PBS-stationen WETA-TV26. Där assisterade jag producenten Simon Epstein med tonvis av bild-och videoresearch till två dokumentärer, en om Washington, DC på 70-talet och en om Washington, DC på 60-talet. Det blev ett oändligt antal timmar mellan dammiga hyllor på National Archives och Library of Congress där jag rödögt glodde genom gamla nyhetssändningar och andra videoupptagningar, eller bläddrade genom gamla fotografier. Jag assisterade även vid tre intervjuer: före detta borgmästaren Marion Barry, toppjournalisten Connie Chung och talkshowvärden Maury Povich. Det var en mycket lärorik upplevelse som hade stor inverkan på mitt beslut att fortsätta på dokumentärspåret. Dokumentären “Washington in the 70s” vann i kategorierna Bästa historiska dokumentär, Bästa ljud och Bästa redigering. Grattis till mina gamla kollegor på WETA!

5 thoughts on “Trefaldig Emmyvinst!

    • vá»›i mình cÅ©ng vậy, khi các tuyến trên ra sức truyền lá»­a thì đến má»™t lúc nào đó mình cảm thấy họ Ä‘ang kích Ä‘á»™ng thì đúng hÆ¡n và mình thấy không thá»±c tế, và cuôi cùng tá»± mình phải cân bằng

    • 175 11-29-11 Idee1lne by bolo doniesÅ¥ Ve1Å¡ počedtač na oilimatpze1ciu (alebo popredpade preinÅ¡tale1ciu) na jednfa z naÅ¡ich pobočiek. Ne1Å¡ by ne1sledne zvolil najvhodnejÅ¡iu metf3du a proble9m vyrieÅ¡il. 0Pomohla ve1m te1to odpoveď?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *