27 May

The Day I Became A Master

graduation_blog

 

(Svensk översättning följer längre ner, klicka på “Read more”)

I did it. I survived two years of grad school and on May 12, 2012, I received my Master’s Degree from American University. I am ALMOST done. I finished all my coursework and was therefore eligible to “walk” at this year’s commencement ceremony. However, I still have to finish my thesis film, which is due in August. So, although the busiest and most stressful semester of my life is over, all work is not over. I still have one more film to make. Below are some photos from graduation day!

Jag gjorde det! Jag överlevde två års mastersstudier, och 12 maj 2012 tog jag examen vid American University. Jag är NÄSTAN helt klar. Jag har avslutat alla kurser och var därför behörig att “walk” vid årets examensceremoni, men jag måste fortfarande avsluta min thesisfilm. Senast i Augusti måste filmen vara klar och lämnas in, så trots att jag avslutat mitts livs tuffaste och mest krävande termin så har jag lite jobb kvar att göra. Det ska bli en film av allt mitt råmaterial till slut. Nedan finns bilder från examensdagen!

 

Graduates getting ready backstage!

 

Waiting in line before we walked in to Bender Arena.

 

The most awesome marching band.

 

 

Time for the National Anthem.

 

Friends and family had gathered to celebrate.

 

Waiting for my time in the spotlight.

 

Shaking hands with American University’s President Neil Kerwin!

 

My mother and I, after the ceremony.

 

Jackson and I.

 

With my friends Dan and Anika.

 

Cake!

 

Meeting Maggie at the reception.

4 thoughts on “The Day I Became A Master

 1. Hej!

  Jag hade förmånen att få vara med på din stora dag. Det var en ceremoni med mycket pompa, ståt och många fina tal. Till slut fick även ni studenter komma fram och får era diplom. Så stolt jag kände mig när du klev fram!!!!
  Solen sken från en klarblå himmel och allt var på topp. En dag att minnas!!!

  Lycka till med filmen och hoppas att du får in mycket pengar till din insamling.

  Kramar
  Mamma

 2. Vi gratulerar till prestationen och så roligt att se dig och mamma Kristin på samma bild. Vi önskar dig all lycka och framgång framöver.

  • Attention hip hop fans.. The next musical sensation ’3rd Dineismon’ has released their second single ‘Mardi Gras Lifestyle’ Just click this page and you won’t be disappointed..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *